PhotoFun Парти Мустачки Муцунки
...Гаранция за Качество

МОСТРИ от ВСИЧКО за ВСЕКИ

Осигуряваме Ви възможност да придобиете предварителна реална представа за дизайна на сувенирите и изображенията, които желаете да поръчате за изработка, чрез опцията „МОСТРИ от ВСИЧКО за ВСЕКИ”.

Срещу предплащане в размер на 50 лв., ще подготвим, произведем и представим /в напълно завършен вид/ готов продукт /мостра/ от конкретния модел и визуален проект, за който сте проявили интерес. При одобрение, потвърждение и доплащане на поръчката, 50% от стойността на предплатата се приспада /възстановява/ от крайната цена на изделията.

Тази опция е особено препоръчителна преди заявката на нови индивидуални изображения, защото ще видите реалните параметри /съставни материали, размер, форма, опаковка/, прецизност на печата и изпълнението, и съответно ще имате възможност да предложите необходимите корекции. Освен това, предоставените мостри са база за сравнение и гаранция, че готовите продукти, които ще получите след изработката, ще бъдат със същото качество.

Услугата „МОСТРИ от ВСИЧКО за ВСЕКИ” ще реализираме само по Ваше желание! При условие, че не сте се възползвали от нея, и с уважение към Вашия избор, ще считаме,  че сте се доверили на нашия професионализъм и технологични възможности за изпълнение, и няма да имате претенции, ако някои елементи от готовите изделия или нюанси на печата, не съвпадат изцяло с това, което сте си представяли, когато сте ги видяли в сайта или в електронен вариант.

В процеса на производство и преди експедиране, всички сувенири преминават през непрекъснат качествен контрол. При положение, че въпреки това, получите изделия с дефекти над технологично допустимите, моля върнете ги в нашия офис – ще ги прегледа качествена комисия и ако рекламацията е основателна, повредените продукти и елементи ще бъдат подменени или тяхната стойност ще бъде възстановена, заедно с пропорционална част от допълнително направените транспортни разходи.

Преди да бъдат изпратени готовите сватбени подаръци, ще се постараем да снимаме и да Ви показваме реални снимки на моделите сувенири, за да имате ясна представа, как ще изглеждат в действителност Вашите чудесни сватбени подаръци за гостите на сватбения ден!