PhotoFun Парти Мустачки Муцунки
...


Кръгли :: 50 мм.

Кръгли :: 50 мм.

Сувенирите се изработват от прозрачен материал, наподобяващ стъкло -  кристален полистирол и са с диаметър 50 мм.   На гърбовете имат магнити, даващи възможност за стабилно прикрепване към метални повърхности. Изгледите са вградени в изделията и е невъзможно повреждането им.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:

Дизайн "Изкуството на любовта" :: Сватбени Магнити #18-3 ...

>Този дизайн - Дизайн "Изкуството на любовта" :: Сватбени Магнити #18-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 50.0 x 50.0 мм


Дизайн "Младоженци Туни" :: Сватбени Магнити #18-3 ...

>Този дизайн - Дизайн "Младоженци Туни" :: Сватбени Магнити #18-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 50.0 x 50.0 мм

На база 1 отзива.

Младоженци Бони-Би :: Сватбени магнитчета #18-3 ...

>Този дизайн - Младоженци Бони-Би :: Сватбени магнитчета #18-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 50.0 x 50.0 мм


Младоженци Валера :: Сватбени магнити #18-3 ...

>Този дизайн - Младоженци Валера :: Сватбени магнити #18-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 50.0 x 50.0 мм


Дизайн "Младоженци Туни Целувка" :: Сватбени Магнитчета #18-3 ...

>Този дизайн - Младоженци Туни Целувка :: Сватбени Магнитчета #18-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 50.0 x 50.0 мм


Младоженци Туни Целувка, тема - слънчогледи :: Сватбени Магнитчета #18-3 ...

>Този дизайн - Младоженци Туни Целувка, тема - слънчогледи :: Сватбени Магнитчета #18-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 50.0 x 50.0 мм


Сватбени Сувенири с Kарикатури на Mладоженци | Шаржове | Анимационни Герои и Картинки
Фото Магнити ♥ ПОДАРЪК ЗА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА ♥ Детски Магнити

Персонализирани Фото Магнитни Сувенири. ♥ Дайте шанс на идеите си, ние ще ги осъществим!

Изберете:   1.) Материал                2.) Форма&Размер                      3.)Персонален Дизайн