PhotoFun Парти Мустачки Муцунки
...Последни новини и Често Задавани Въпроси :: Сватбени подаръци

Как мога да поръчам? Можете да направите поръчка на мейл: svatbeni@abv.bg или чрез формата за контакти, като изпратите линк към избрания модел + Вашите данни за персонализация - Имена, Дата, Снимка / ако дизайна я изисква/.  След като получим Заявката Ви, ще подготвим визуализация на избрания модел сватбени подаръци, с Вашите данни и ще Ви я изпратим на имейл за преглед и корекции.  Визуализациите са безплатни, ако поръчате готов дизайн, върху който само да поставим Вашите имена и датата на събитието.  Ако желаете други промени, следва да капарирате за визуализацията 20 лв., които ще Ви възстановим изцяло, ако след това дадете поръчка за изработка на сувенири с нея.

Каква е минималната бройка за поръчка?
Различните модели сватбени подаръчета и персонални сувенири имат различен праг за минимална заявка /най-често 25 броя/ и 5 различни цени - според тиража на поръчваните изделия.
Кликнете върху избран от Вас артикул и ще се отвори страницата с посочени минимална бройка за заявка, цени и  калкулатор за различните бройки.

Какъв е срокът за изработка на поръчката ми?
Стандартно изпълняваме заявките в срок от три до пет работни дни, след като сме уточнили дизайна и сме получили Вашето потвърждение на дизайна за печат.

Заплаща ли се допълнително за Персонализацията на Дизайн, изготвянето на Визуализация и за обработката на Ваша снимка?
1. Персонализацията на готов дизайн, включваща въвеждането на Вашите имена и датата на събитието е БЕЗПЛАТНО.

2. При необходимост от първоначална обработка на снимката, добавяне на нови тесктове и пожелания, корекции на дизайна по Ваше желание и др.п. промени на оригиналните бази /дизайни/ е необходимо да капарирате 20 лв.,  които ще Ви възстановим изцяло, ако след това дадете поръчка за изработка на сувенири със съответната визуализация ...  При следващи съществени промени или разработване на нов дизайн /по Ваше желание/ с използването на специализиран дизайнерски труд - заплаща се допълнително по 20 лв. на час.

Може ли да изработите сувенири, с предоставен от клиента дизайн ? 

Да, можем да изработим изделия с Ваш дизайн, стига да отговаря на условията за печат, както и на формата на желаните сувенири.

Избрахме си дизайн- картинка, но бихме искали тя да бъде на друг модел сувенир, можете ли да я отпечатате на друг артикул избран от нас?
Всички представени дизайни могат да бъдат преработени за друг модел сувенири от асортимента ни - като се съобразяваме с размера на сувенира и дали картинката е подходяща за формата му.

По какъв начин мога да заплатя поръчката си?
След като имаме Вашето потвърждение за визията и дизайна на избрания модел сувенир, ще Ви изпратим банкова сметка, по която да извършите плащане - минимум 50% авансово. Останалите 50% се доплащат при доставка с наложен платеж. Можете да преведете и цялата сума по сметка, за да се избегнете допълнителни куриерските разходи.

Как се извършва доставката, какви са цената и срокът за доставка?
Доставката се извършва с Еконт експрес и цената зависи от тяхната куриерска тарифа, както и от теглото на Вашите сувенири - обикновено е между 5 и 9 лв.

Опаковките и Късметчетата към всяко изделие безплатни ли са?
Да - получавате подаръчетата индивидуално опаковани в целофанено пликче с етикет и късметче - забавно пожелание.
Можете да избирате между два варианта за етикет

Какво ще се случи , след като сте изпратили поръчката си?

1.Предпечат : След получаването на Вашата поръчка, нашите дизайнери внимателно ще проектират и визуализират заявката Ви, за да се уверите, че всичко изглежда перфектно . Това ще отнеме от 1 до 3 работни дни.

2.Одобрение: Вашият работен дизайн ще Ви бъде изпратен по електронна поща за преглед и одобрение. Моля, не се колебайте да ни пишете за корекции, ако се налагат такива - ние не начисляваме такси за корекция на дизайна. ако не се злоупотребява с времето и труда ни.

3.Изпълнение: След като сте напълно удовлетворени от финалния дизайн, ще преминем към данни за превод на капаро - 50% и към изработка на Вашата заявка.

Сватбени Сувенири с Kарикатури на Mладоженци | Шаржове | Анимационни Герои и Картинки