PhotoFun Парти Мустачки Муцунки
...


Магнити със скосени страни

Магнити със скосени страни

Магнитните сувенири, модел 02-6/7 се изработват с основа 3 mm дебелина + магнитен гръб и са с  размер 64:45 мм, предлагат се и в по-голям вариант - 80x60 mm - Модел 02-7. Четирите страни са скосени и  придават обемност на изделията.

Изображението обгръща изцяло лицевата част и завършват с 1 см на гърба с голяма магнит, за сигурно прикрепване към металната повърхност.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:

Дизайн "Бели калии":: Подаръчета за гостите, магнити #02-6 ...

>Този дизайн - "Бели калии и нежно синьо":: Подарък за гостите на сватбата #02-6 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 65.0 x 45.0 мм


Изберете Вариант 1, 2, или предложете още идеи за този Дизайн - Бели Рози, според темат на сватбата Ви! ...

>Този дизайн - Големи Магнити с Акцент върху Снимката Ви :: Тема Бели Рози, #02-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 65.0 мм


Изберете Вариант 1, 2, или предложете още идеи за Дизайн Сребърна/Златна Рамка. ...

>Този дизайн - Големи Магнити с Акцент върху Снимката Ви :: Тема-Сребърна Рамка, #02-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 80.0 x 60.0 мм


Дизайн "Бели калии":: Подаръчета за гостите, магнити #02-6 ...

>Този дизайн - Дизайн "Бели калии":: Подаръчета за гостите, магнити #02-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 65.0 мм


Дизайн Кари и Тузара :: Подаръци за гостите, сватбени магнити #02-6 ...

>Този дизайн - Дизайн Кари и Тузара :: Подаръци за гостите, сватбени магнити #02-6 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 65.0 x 45.0 мм


Изберете Вариант 1, 2, или предложете още идеи, променете основните цветове и акценти. ...

>Този дизайн - Изчистена Тема с Акцент Върху Снимката Ви :: Фото Магнити #02-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 65.0 мм


Дизайн: Изящни Лебеди:: Подаръчета за гостите, магнити #02-6 ...

>Този дизайн - Изящни Лебеди:: Подаръчета за гостите, магнити #02-6 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 65.0 x 45.0 мм


Дизайн: Младоженци Файн пред църквата ! :: Сватбени подаръци, магнити #02-6 ...

>Този дизайн - Пред църквата, Семейство Файн ! :: Магнити, подарък за гостите #02-6 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 45.0 x 65.0 мм


Изберете Вариант 1, 2, или предложете още идеи за този дизайн Рамка Белите Гълъби ...

>Този дизайн - Тема на сватбата Бяло и Черно :: Рамка Белите Гълъби, Магнити #02-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 65.0 мм


Фото магнити :: Акцент върху снимката Ви :: Сватбени сувенири #02-6 ...

>Този дизайн - Фото магнити :: Акцент върху снимката Ви :: Сватбени сувенири #02-6 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 65.0 x 45.0 мм


Сватбени Сувенири с Kарикатури на Mладоженци | Шаржове | Анимационни Герои и Картинки
Фото Магнити ♥ ПОДАРЪК ЗА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА ♥ Детски Магнити

Персонализирани Фото Магнитни Сувенири. ♥ Дайте шанс на идеите си, ние ще ги осъществим!

Изберете:   1.) Материал                2.) Форма&Размер                      3.)Персонален Дизайн