PhotoFun Парти Мустачки Муцунки
...

Фото Магнити ♥ ПОДАРЪК ЗА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА ♥ Детски Магнити

Персонализирани Фото Магнитни Сувенири. ♥ Дайте шанс на идеите си, ние ще ги осъществим!

Изберете формата и размера за Вашите сватбени подаръчета за гостите!

Непрозрачна ПВЦ основа

Непрозрачна ПВЦ основа
Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:

Дизайн "Бели калии":: Подаръчета за гостите, магнити #02-6 ...

>Този дизайн - "Бели калии и нежно синьо":: Подарък за гостите на сватбата #02-6 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 65.0 x 45.0 мм


Изберете подходящ за Вас вариант или предложете още идеи за този дизайн :: "Младоженци Just Married" :: Магнити за х...

>Този дизайн - "Младоженци Just Married" :: Магнити за хладилник с твърда основа #09-5 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 66.0 x 47.0 мм


Този дизайн е вариант номер 3 на серията "Ха-ха, казахме си ДА!" ...

>Този дизайн - (3)Ха-ха, казахме си ДА! :: Сватбени подаръци, магнити #09-5 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 66.0 x 47.0 мм


Сувенирни магнити "Практик" :: Модел 09-5 :: Основите са от полистирол, с размери 66:47 мм. На гърбовете имат магнит...

>Този дизайн - Бяло зелено и червено :: Фото Сватбени Магнити #09-5 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 66.0 x 47.0 мм


Изберете Вариант 1, 2, или предложете още идеи за този Дизайн - Бели Рози, според темат на сватбата Ви! ...

>Този дизайн - Големи Магнити с Акцент върху Снимката Ви :: Тема Бели Рози, #02-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 65.0 мм


Изберете Вариант 1, 2, или предложете още идеи за Дизайн Сребърна/Златна Рамка. ...

>Този дизайн - Големи Магнити с Акцент върху Снимката Ви :: Тема-Сребърна Рамка, #02-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 80.0 x 60.0 мм


Магнити 02-22 :: Гланцово Покритие - с Акцент Върху Снимките Ви! ...

>Този дизайн - Двойни Фото Магнити с Две Лица и Акцент върху Снимките Ви :: №: 22-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 7.0 x 7.0 мм


Изберете Вариант 1, 2 или предложете още идеи за текст и послание, персонализирайте цветовете според предпоч...

>Този дизайн - Двустранни Магнити със Снимка и Послание :: №: 22-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 7.0 x 7.0 мм

На база 1 отзива.

Дизайн "Бели калии":: Подаръчета за гостите, магнити #02-6 ...

>Този дизайн - Дизайн "Бели калии":: Подаръчета за гостите, магнити #02-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 65.0 мм


Дизайн Кари и Тузара :: Подаръци за гостите, сватбени магнити #02-6 ...

>Този дизайн - Дизайн Кари и Тузара :: Подаръци за гостите, сватбени магнити #02-6 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 65.0 x 45.0 мм


Изберете Вариант 1, 2, или предложете още идеи, променете основните цветове и акценти. ...

>Този дизайн - Изчистена Тема с Акцент Върху Снимката Ви :: Фото Магнити #02-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 65.0 мм


Дизайн: Изящни Лебеди:: Подаръчета за гостите, магнити #02-6 ...

>Този дизайн - Изящни Лебеди:: Подаръчета за гостите, магнити #02-6 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 65.0 x 45.0 мм


Дизайн: Младоженци Файн пред църквата ! :: Сватбени подаръци, магнити #02-6 ...

>Този дизайн - Пред църквата, Семейство Файн ! :: Магнити, подарък за гостите #02-6 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 45.0 x 65.0 мм


Изберете Вариант 1,2 или предложете още идеи за този дизайн :: Рамка Белите Гълъби - Сватбен Дизайн с Акцент...

>Този дизайн - Сватбен Дизайн с Акцент върху Снимката Ви :: Магнити за хладилник с твърда основа #09-5 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 66.0 x 47.0 мм


Изберете подходящ за Вас вариант или предложете още идеи за този дизайн :: Сватбени Магнити с Тема Пеперуди :...

>Този дизайн - Сватбени Магнити с Тема Пеперуди :: Подарък за гостите #09-5 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 66.0 x 47.0 мм


Изберете Вариант 1, 2, или предложете още идеи за този дизайн Рамка Белите Гълъби ...

>Този дизайн - Тема на сватбата Бяло и Черно :: Рамка Белите Гълъби, Магнити #02-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 65.0 мм


Фото магнити :: Акцент върху снимката Ви :: Сватбени сувенири #02-6 ...

>Този дизайн - Фото магнити :: Акцент върху снимката Ви :: Сватбени сувенири #02-6 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 65.0 x 45.0 мм


Изберете Вариант или предложете още идеи за този дизайн  - БГ Пейзажи  :: Моята Голяма Българска Сватба! ...

>Този дизайн - BG Пейзажи :: Моята Голяма Българска Сватба ::Магнити BG #09-2 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 90.0 x 60.0 мм


Изберете Вариант 1, 2 , 3 или предложете още идеи за този дизайн  - Банско :: Моята Голяма Българска Сватба ...

>Този дизайн - Банско :: Моята Голяма Българска Сватба ::Магнити BG #09-2 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 90.0 x 60.0 мм


Изберете Вариант, в предпочитан нюанс или предложете още идеи за този дизайн :: Влюбените Сови - "ДиАрти" :: ...

>Този дизайн - Влюбените Сови - "ДиАрти" :: Елипсовидни Сватбени Магнити #09-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 95.0 x 65.0 мм


Изберете Вариант 1,2 или 3 или предложете още идеи за този дизайн :: Влюбените Сови и Люлка :: Сватбени Магни...

>Този дизайн - Влюбените Сови и Люлка :: Сватбени Магнити, елипса #09-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 95.0 x 65.0 мм


Дизайн "Just Married" :: Сватбени магнити #09-3 ...

>Този дизайн - Дизайн "Just Married" :: Сватбени магнити #09-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 63.0 мм


Дизайн "Бели гълъби" :: Сватбени магнити #09-3 ...

>Този дизайн - Дизайн "Бели гълъби" :: Сватбени магнити #09-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 63.0 мм


Дизайн "Бели калии и  Музика" :: Сватбени магнити #09-3 ...

>Този дизайн - Дизайн "Бели калии и Музика" :: Сватбени магнити #09-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 63.0 мм


Дизайн "Бели рози" :: Сватбени магнити #09-3 ...

>Този дизайн - Дизайн "Бели рози" :: Сватбени магнити #09-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 63.0 мм


Изберете Вариант 1 или 2, персонализрайте според темата на сватбата или предложете още идеи за този дизайн ::&...

>Този дизайн - Дизайн "Белисимо" :: Сватбени Магнити, елипса #09-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 95.0 x 65.0 мм


Дизайн "Приказна Каляска" :: Сватбени магнити #09-3 ...

>Този дизайн - Дизайн "Приказна Каляска" :: Сватбени магнити #09-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 63.0 мм


Дизайн "Кола Ауди  - Just Married" :: Сватбени подаръчета, магнити #09-3 ...

>Този дизайн - Кола Ауди "Just Married" :: Сватбени подаръчета, магнити #09-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 63.0 мм


Кола с Младоженци :: Магнити, сватбени сувенири #09-3 ...

>Този дизайн - Кола с Младоженци :: Магнити, сватбени сувенири #09-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 63.0 мм


Изберете Вариант в подходящ за Вас нюанс или предложете още идеи за този дизайн :: Кола с Младоженци, илюс...

>Този дизайн - Кола с Младоженци, илюстрация :: Магнити, елипса #09-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 95.0 x 65.0 мм


Фото Магнити ♥ ПОДАРЪК ЗА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА ♥ Детски Магнити

Персонализирани Фото Магнитни Сувенири. ♥ Дайте шанс на идеите си, ние ще ги осъществим!

Изберете:   1.) Материал                2.) Форма&Размер                      3.)Персонален Дизайн

Сватбени Сувенири с Kарикатури на Mладоженци | Шаржове | Анимационни Герои и Картинки