PhotoFun Парти Мустачки Муцунки
...

Фото Магнити ♥ ПОДАРЪК ЗА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА ♥ Детски Магнити

Персонализирани Фото Магнитни Сувенири. ♥ Дайте шанс на идеите си, ние ще ги осъществим!

Изберете формата и размера за Вашите сватбени подаръчета за гостите!

Натурално дърво

Натурално дърво
Изберете Модел сватбен подарък за гостите от:

Натурално дърво ↓

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:

Дървените магнитни елипси са с размер 85х55 мм. ...

>Този дизайн - Елипсовидни магнити от дърво :: Модел 08-7 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 55.0 мм


Изберете Вариант 1,2,3 ... или предложете още идеи за този дизайн - "Младоженци Взехме Се!" :: Магнити от Дърво #08-3 ...

>Този дизайн - "Взехме се!" :: Сватбени Магнити от Дърво #08-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 53.0 x 53.0 мм


Изберете Вариант 1,2,3 или предложете още идеи за този дизайн - "Младоженци Just Married" :: Магнити от Дърво #08-3 ...

>Този дизайн - "Младоженци Just Married" :: Магнити от Дърво #08-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 53.0 x 53.0 мм


Изберете Вариант 1,2 или предложете още идеи за този дизайн - "Младоженци Game Over" :: Магнити от Дърво #08-3 ...

>Този дизайн - Дизайн "Game Over" :: Магнити от Дърво #08-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 53.0 x 53.0 мм


Дизайн "Младоженци Мини" :: Магнити от Дърво #08-3 ...

>Този дизайн - Дизайн "Младоженци Мини" :: Магнити от Дърво #08-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 53.0 x 53.0 мм


Дизайн "Младоженци Туни за Снимка" :: Сватбени Магнити #08-3 ...

>Този дизайн - Дизайн "Младоженци Туни за Снимка" :: Сватбени Магнити #08-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 53.0 x 53.0 мм


Дизайн "Младоженци Туни" :: Сватбени Магнити #08-3 ...

>Този дизайн - Дизайн "Младоженци Туни" :: Сватбени Магнити #08-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 53.0 x 53.0 мм

На база 1 отзива.

Изберете вариант от предложените или ни пишете с още идеи с промяна на цветове и акценти, според темата на В...

>Този дизайн - Дизайн "Младоженци Фино" :: Сватбени магнити от дърво #08-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 53.0 x 53.0 мм


Дизайн Mr&Mrs Smith :: Магнити от Дърво #08-3 ...

>Този дизайн - Дизайн Mr&Mrs Smith :: Магнити от Дърво #08-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 53.0 x 53.0 мм


Изберете вариант от предложените или ни пишете с още идеи с промяна на цветове и акценти, според темата на В...

>Този дизайн - Магнити от Дърво - Сватбена рамка и Вашата снимка :: Сватбени подаръци #08-5 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 85.0 x 55.0 мм


Дизайн: Младоженци Валера :: Сватбени Магнитчета от Дърво #08-3 ...

>Този дизайн - Младоженци Валера :: Сватбени Магнитчета от Дърво #08-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 53.0 x 53.0 мм


Младоженци Туни - Слънчеви Цветя :: Сватбени подаръци - Магнити от Дърво #08-3 ...

>Този дизайн - Младоженци Туни - Слънчеви Цветя :: Сватбени подаръци - Магнити от Дърво #08-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 53.0 x 53.0 мм


Дизайн "Младоженци Туни за Снимка" :: Магнити от състарено дърво #02-1 ...

>Този дизайн - Младоженци Туни за Снимка :: Магнити от състарено дърво #02-9 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 72.0 x 54.0 мм


Дървените сувенири "Традиция" /Модел 02-3/ са с размер 72:54 мм. Пирографията е направена ръчно. На гърбовете имат...

>Този дизайн - Пирографирани Магнити #02-3 :: Без дизайн, само с Вашата снимка! , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 72.0 x 54.0 мм


...

>Този дизайн - Сватбени Магнити #08-3 :: Без дизайн, само с Вашата снимка! #08-3 , както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, както и да бъде изработен за някой от другите модели магнити и сватбени подаръци, които предлагаме.

Размери: 53.0 x 53.0 мм


Фото Магнити ♥ ПОДАРЪК ЗА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА ♥ Детски Магнити

Персонализирани Фото Магнитни Сувенири. ♥ Дайте шанс на идеите си, ние ще ги осъществим!

Изберете:   1.) Материал                2.) Форма&Размер                      3.)Персонален Дизайн

Сватбени Сувенири с Kарикатури на Mладоженци | Шаржове | Анимационни Герои и Картинки