PhotoFun Парти Мустачки Муцунки
...

Каталог


Магнити в Рамка с дизайн Младоженци Брауни #32-4 ›› 312

Размери: 55 x 72мм  

 -♥-

Модел №: 32-4››312

Магнити в Рамка с дизайн Младоженци Брауни #32-4 Магнити в Рамка с дизайн Младоженци Брауни #32-4 Магнити в Рамка с дизайн Младоженци Брауни #32-4 Магнити в Рамка с дизайн Младоженци Брауни #32-4 Магнити в Рамка с дизайн Младоженци Брауни #32-4 Магнити в Рамка с дизайн Младоженци Брауни #32-4 Магнити в Рамка с дизайн Младоженци Брауни #32-4 Магнити в Рамка с дизайн Младоженци Брауни #32-4

Рамка в цвят слонова кост - 2 мм, с  дизайн Младоженци Брауни, който да персонализирайте според предпочитанията си - пишете ни с Вашите идеи за промяна на елементите, надписите или цветовете.

Този артикул - Магнити в Рамка с дизайн Младоженци Брауни #32-4, както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, според предпочитанията Ви!

♥Цена: 1.56
Без ДДС: 1.30
Минимална заявка: 45 бр.
45 бр. или повече: 1.74 лв. за бр
80 бр. или повече: 1.56 лв. за бр
Калкулатор на заявка
  • За 45 бр. или повече, въвете
    броят тук:
    x =
  • За 80 бр. или повече, въвете
    броят тук:
    x =

Опции за персонализация:


* Вашите имена:

* Дата на събитието:

Инструкции към Дизайнера:

Брой:  
   - или -   
Минимална заявка: 45 бр.
45 бр. или повече: 1.74
80 бр. или повече: 1.56

Рамка в цвят слонова кост - 2 мм, с  дизайн Младоженци Брауни, който да персонализирайте според предпочитанията си - пишете ни с Вашите идеи за промяна на елементите, надписите или цветовете.

Тук ще откриете Моделите 2014 от Новата Линия релефни двуслойни магнити, двустранни магнитни книжки и интерактивните магнити - "Завърти ме". Още много, нови идеи, които Вие ни дадохте,  ще бъдат реализирани скоро.

» 3D Магнити и Книжки »

Вижте още от:Картинки и Карикатури вместо Булка и Младоженец

Към сватбените артикули предлагаме още ПОКАНИ, ТЕЙБЪЛКИ и ЕТИКЕТИ - безплатна разработка на персонален дизайн.

За въпроси, очакваме Ви на: Офис тел. -  0885/ 54-61-17 ; E-mail - info@artex-studio.com  Вижте още: < Новини и ЧЗВ >

Онлайн заявка?

Желаните от Вас артикули може да поръчате през системата, като изберете количеството и кликнете на бутона "Купи". След като преминете през стъпките за поръчка и въведете информацията във формата за поръчка, последната стъпка е бутон "ПОТВЪРДИ". След като завършите поръчката ще получите e-mail, че е завършена успешно.

Можете да ни пишете директно с описание на заявката си на e-mail: info@artex-studio.com

Персонализация?

По-голяма част от артикулите са с авторски дизайни и позволяват персонализирането им спрямо Вашите изисквания и тема на сватбата В полето "Инструкции::снимка-цветове-текст:" можете да впишете Вашите изисквания за поръчката, допълнителна декорация, цветове или надписване. Ние ще подготвим предварителен дизайн за одобрение, според инструкциите Ви. 

Опаковки?

Опаковките са Безплатни за Вас и включват:целофанено пликче с етикет "Благодарим Ви" и навито Късметче съs забавно пожелание.

4.) Готовите магнитчета трябва да бъдат индивидуално опаковани - това го правим безплатно - получавате опаковка с подаръчен етикет и късметче със забавни пожелания към всяко фото магнитче. Снимка на Опаковките Тук!

Време за доставка?

Стандартно изпълняваме заявките в срок от три до пет работни дни, след разработен дизайн. Разработката на дизайн отнема от 2 до 7 работни дни в зависимост от сложността и Вашите изисквания/корекции

Спешна поръчка?

Винаги сме готови да се отзовем и да изпълним спешна поръчка, ако е по възможностите ни - без оскъпяване за Вас.

Цена на доставка?

Цената на доставка е 6 лв - 10 лв, а при заявки над 200 лв е Безплатна за Вас.

Начин на плащане?

Плащането се извършва с наложен платеж в момента на доставка на артикулите. При поръчки на по-голяма стойност и при персонализирани поръчки е възможно заплащането на капаро в рамките на 50% от поръчката. При нужда от капаро ние ще се свържем с Вас, за да уточним най-удобния вариант за заплащането му.

Какво ще се случи , след като са пуснали поръчката си?

1.Предпечат : След пускането на Вашата поръчка, нашите дизайнери внимателно ще проектират и визуализират заявката Ви, за да се уверите, че всичко изглежда перфектно . Това ще отнеме около 24 часа до 3 работни дни.

2.Одобрение: Вашият работен дизайн ще бъде изпратен по електронна поща за преглед и одобрение. Моля, не се колебайте да ни пишете с корекции, ако се налагат такива - ние не начисляваме такси за корекция на дизайна, ако не се злоупотреби излишно с труда ни.

3.Изпълнение: След като сте напълно удовлетворени от финалния дизайн, ще преминем към изработка на Вашата заявка.


,
Фото Магнити ♥ ПОДАРЪК ЗА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА ♥ Детски Магнити

Персонализирани Фото Магнитни Сувенири. ♥ Дайте шанс на идеите си, ние ще ги осъществим!

Изберете:   1.) Материал                2.) Форма&Размер                      3.)Персонален Дизайн

Сватбени Сувенири с Kарикатури на Mладоженци | Шаржове | Анимационни Герои и Картинки