PhotoFun Парти Мустачки Муцунки
...

Каталог


Правоъгълни Етикети #26-01-7 в цветове по избор ›› 368

Размери: 7 x 14мм  

 -♥-

Модел №: 26-01-7››368

Правоъгълни Етикети #26-01-7 в цветове по избор Правоъгълни Етикети #26-01-7 в цветове по избор Правоъгълни Етикети #26-01-7 в цветове по избор

Правоъгълни Етикети с Прави страни и/или Заоблени ъгли :: Самозалепващи се Етикети за Сватбено Вино и Сватбена Ракия. Всички детайли по дизайна могат да бъдат променяни, според темата на Сватбата Ви.

Този артикул - Правоъгълни Етикети #26-01-7 в цветове по избор, както и всички останали в сайта ни, може да бъде персонализиран, според предпочитанията Ви!

♥Цена: 0.96
Без ДДС: 0.80
Минимална заявка: 12 бр.
12 бр. или повече: 1.20 лв. за бр
35 бр. или повече: 0.96 лв. за бр
Калкулатор на заявка
 • За 12 бр. или повече, въвете
  броят тук:
  x =
 • За 35 бр. или повече, въвете
  броят тук:
  x =

Опции за персонализация:


* Вашите имена:

* Дата на събитието:

Инструкции към Дизайнера:

Изберете шрифт::

Брой:  
   - или -   
Минимална заявка: 12 бр.
12 бр. или повече: 1.20
35 бр. или повече: 0.96

Правоъгълни Етикети с Прави страни и/или Заоблени ъгли :: Самозалепващи се Етикети за Сватбено Вино и Сватбена Ракия. Всички детайли по дизайна могат да бъдат променяни, според темата на Сватбата Ви.

Като част от нашите сватбени продукти, предлагаме изработка на персонализирани сватбени етикети за бутилки. Показаните по-долу модели сa пълноцветен печат, самозалепващи се и са изрязани в показаната форма. Текстовете, темите и дизайна са примерни и могат да бъдат изцяло заменени с ваши предложения.

» Сватбени Етикети »

Вижте още от: Сватбени Етикети за Бутилки | Етикет за Сватбена Ракия и Вино

Към сватбените артикули предлагаме още ПОКАНИ, ТЕЙБЪЛКИ и ЕТИКЕТИ - безплатна разработка на персонален дизайн.

За въпроси, очакваме Ви на: Офис тел. -  0885/ 54-61-17 ; E-mail - info@artex-studio.com  Вижте още: < Новини и ЧЗВ >

Онлайн заявка?

Желаните от Вас артикули може да поръчате през системата, като изберете количеството и кликнете на бутона "Купи". След като преминете през стъпките за поръчка и въведете информацията във формата за поръчка, последната стъпка е бутон "ПОТВЪРДИ". След като завършите поръчката ще получите e-mail, че е завършена успешно.

Можете да ни пишете директно с описание на заявката си на e-mail: info@artex-studio.com

Персонализация?

По-голяма част от артикулите са с авторски дизайни и позволяват персонализирането им спрямо Вашите изисквания и тема на сватбата В полето "Инструкции::снимка-цветове-текст:" можете да впишете Вашите изисквания за поръчката, допълнителна декорация, цветове или надписване. Ние ще подготвим предварителен дизайн за одобрение, според инструкциите Ви. 

Опаковки?

Опаковките са Безплатни за Вас и включват:целофанено пликче с етикет "Благодарим Ви" и навито Късметче съs забавно пожелание.

4.) Готовите магнитчета трябва да бъдат индивидуално опаковани - това го правим безплатно - получавате опаковка с подаръчен етикет и късметче със забавни пожелания към всяко фото магнитче. Снимка на Опаковките Тук!

Време за доставка?

Стандартно изпълняваме заявките в срок от три до пет работни дни, след разработен дизайн. Разработката на дизайн отнема от 2 до 7 работни дни в зависимост от сложността и Вашите изисквания/корекции

Спешна поръчка?

Винаги сме готови да се отзовем и да изпълним спешна поръчка, ако е по възможностите ни - без оскъпяване за Вас.

Цена на доставка?

Цената на доставка е 6 лв - 10 лв, а при заявки над 200 лв е Безплатна за Вас.

Начин на плащане?

Плащането се извършва с наложен платеж в момента на доставка на артикулите. При поръчки на по-голяма стойност и при персонализирани поръчки е възможно заплащането на капаро в рамките на 50% от поръчката. При нужда от капаро ние ще се свържем с Вас, за да уточним най-удобния вариант за заплащането му.

Какво ще се случи , след като са пуснали поръчката си?

1.Предпечат : След пускането на Вашата поръчка, нашите дизайнери внимателно ще проектират и визуализират заявката Ви, за да се уверите, че всичко изглежда перфектно . Това ще отнеме около 24 часа до 3 работни дни.

2.Одобрение: Вашият работен дизайн ще бъде изпратен по електронна поща за преглед и одобрение. Моля, не се колебайте да ни пишете с корекции, ако се налагат такива - ние не начисляваме такси за корекция на дизайна, ако не се злоупотреби излишно с труда ни.

3.Изпълнение: След като сте напълно удовлетворени от финалния дизайн, ще преминем към изработка на Вашата заявка.


,
Фото Магнити ♥ ПОДАРЪК ЗА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА ♥ Детски Магнити

Персонализирани Фото Магнитни Сувенири. ♥ Дайте шанс на идеите си, ние ще ги осъществим!

Изберете:   1.) Материал                2.) Форма&Размер                      3.)Персонален Дизайн

Сватбени Сувенири с Kарикатури на Mладоженци | Шаржове | Анимационни Герои и Картинки